Yuca

Een tekening in opdracht laten maken. Hoe werkt dat?

hondkim

Foto’s uitzoeken

De eerste stap is om een goed foto en liefst meerdere foto’s uit te zoeken. De regel is: Hoe scherper en gedetailleerder de foto is, hoe mooier de tekening zal worden.  Dus het is heel belangrijk om de juiste foto te kiezen. Kijk anders bij mijn foto tips voor inspiratie.

Formaat en onderwerp

Daarna kies je het formaat van de tekening, kijk hiervoor bij de tarieven. En wat je er op wilt hebben. Alleen het hoofd en de hals? Of toch het gehele lijf? en misschien een achtergrond? Of juist niet.. Er is heel veel mogelijk. 
Flits

Contact opnemen

Als je de foto’s hebt uitgezocht en weet welk formaat je wilt neem dan contact op via de mail en stuur de foto’s mee. Laat ook weten of je een datum hebt voor wanneer het klaar moet zijn. Ik heb wel een wachtlijst, maar ik kan altijd wel wat schuiven  om  de tekening toch klaar te hebben.

Betaling

Als ik de mail heb beantwoord en het formaat wat je hebt gekozen is geschikt voor de foto, dan vraag ik om een aanbetaling van 25% die je niet terug krijgt ivm gemaakte kosten. Als je helemaal tevreden bent, dan kun je binnen 7 dagen nadat de tekening klaar is het restant bedrag overmaken via IDEAL of een overboeking.

Voortgang van de tekening

Ik zal regelmatig via mail of app je op de hoogte houden van de vorderingen. Ook via mijn Facebook en Instagram pagina’s laat ik de voortgang zien. Tenzij het natuurlijk een verrassing is..Als het helemaal klaar is kan ik nog kleine aanpassingen doen, en als het dan naar tevredenheid is, pak ik het mooi in, en verzend ik het goed stevig ingepakt zo snel mogelijk.